Benny Anderssons Orkester - nu äntligen på utländska!

Benny Andersson Band "Story Of A Heart"

BAO bildades i början av 2001 i samband med inspelningen av första CD:n "Benny Anderssons Orkester", som nu har sålt i över 130.000 ex och innehåller bl.a. succén "Vår sista dans".

Sommaren 2004 släpptes andra CD:n "BAO!", som även den passerat både guld- och platinagränsen och sålt över 130.000 ex. Albumet innehåller bl. a. "Du är min man" med Helen Sjöholm, som gick direkt upp på 1:sta plats på Svensktoppen och som fortfarande finns kvar på listan efter snart fem år!!

Sommaren 2006 släpptes live-CD:n "BAO på turné", som snabbt nådde guldskivestatus och sommaren 2007 släpptes "BAO 3", guldskiva nummer fyra, som bl.a. innehåller "Fait Accompli" med Tommy Körberg
och "Nu mår jag mycket bättre" med Helen Sjöholm och Tommy Körberg.

Den 24 juni 2009 releasas "Story Of A Heart" med Benny Andersson Band i Sverige (England och delar av Europa releasar skivan den 6 juli i samband med spelningen i London den 4 juli).
Skivan är en "Greatest Hits" med sång på engelska av Helen Sjöholm och Tommy Körberg på fem av spåren. Skivan innehåller ett nytt spår - "Story Of A Heart" med sång av Helen Sjöholm. På den svenska utgåvan ingår även den svenska versionen - "Sommaren du fick" - som nyligen släppts som singel (Mono MMCD-S 134).

Läs mer

Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.